Neste uke er det vinterferie jippi

Det er ikke lenge igjen til jeg har en uke fri fra skolen fordi det er snart vinterferie og det skal bli kjempe deilig å ha en uke fri fra skolen. Jeg gleder meg sånn jævlig til neste uke fordi da skal jeg bare slappe av og kanskje ha en liten spa dag i uken. I morgen er det Valentinsdag jeg gleder meg sånn jævlig for da skal jeg sende kjæresten min en veldig lang og romantisk textmelding. Jeg ble sammen med typen min onsdag den 16.november.2016 så da har vi vært nå samen i 3 måneder også har vi kjæreste dag på onsdager.Så i morgen på skolen skal jeg i ett møte med elevråde fordi jeg er i elevrådet for klassen min, det møte skal være i lunsj pausen på skolen så når jeg er i kantina og lager mat til skolen så må jeg dra til auditoriet før vi servere varm maten vi lager som dagens. På fredag skal min klasse og den andre klassen lage pizza også skal vi spise den pizzaen vi har lagd vår egen. I dag så har vi hatt kahoot i første time, andre time så hadde vi så hadde vi om livsstilsykdommer og hadde fokus på Hjerte-og karsykdom, i tredje time så hadde vi om gjærdeig og planla kantina som vi er i morgen, fra ca. 11.25 til  ca.12.25 lunsj, i fjerde time så hadde Naturfag, på slutten i dag så hadde vi engelsk. I morgen skal vi være i kantina helt fram til 13.30 for da skal vi ha gym på slutten av dagen. Det beste med dagen etter tirsdag er at vi slutter mega tidlig og det er den dagen jeg liker aller best på skolen. I morgen så skal vi lage pasta med spinatsaus m/ permasan og foccaia, og jeg trur det blir kjempe godt men jeg får ikke spist det fordi jeg er i elevrådsmøte men jeg bryr meg ikke fordi jeg kan lage det hjemme en gang. Jeg og mamma har Adams matkasse og de middagene der er kjempe gode så idag har jeg henta matkassen som ble levert på hjemdøra mi.

 Dette er adams matkasse sin favoritt heter matkassa og denne har 4 middager til 2 personer denne uken.

Ha en fin mandag alle sammen så skal jeg se om jeg klarer å blogge når jeg kommer hjem i morgen.
 

Noen ganger er livet mitt kjipt

Hei

Jeg gikk inn på startsiden til blogg.no og det gjør vondt i sjelen min at jeg har en blogg som ingen leser også står jeg ikke på noen blogg lister på hjemmesiden, det gjør så vondt i sjelen min og det føles ut som jeg ikke eksisterer i bloggsammfunnet. Det er så vondt at barne og ungdomskolen om igjen når du ikke har noen lesere også det føles ut som jeg ikke er her i bloggsammfunnet for jeg vil føle at jeg har lesere som leser bloggen hver dag sånn at jeg kan bloggehver dag men sånn er det ikke hos meg nå den følelesen, når jeg gikk på barneskolen så ble jeg mobbet og følte meg mye utenfor og det skjer igjen men denne gangen så er det i bloggsammfunnet som er aller værst. Jeg prøver å blogge hver dag men det er ikke lett når man har så mye å gjøre på skolen og etter skolen fordi jeg tenker på å skrive ett nytt innlegg hver dag men så glemmer jeg det, og det føles ut som at jeg ikke hører hjemme i bloggsamfunnet for å si det sånn jeg blir lei meg når jeg har veldig veldig få lesere og jeg vil stå på en av listene på blogg.no sinn hjemmeside men tydeligvis så er jeg nok ikke vært det, jeg vil ikke oppleve barne og ungdomskolen igjen men jeg gjør det og det er det  aller værste som fins. Det føles ut som jeg er usynlig og det er dritt altså fordi jeg har ikke hatt det bra når jeg var mindre men jeg føler at det kommer om igjen også når jeg skriver i innleggene mine at jeg skal ha Q&A som jeg bare har hatt en gang så har ingen sendt inn spørsmål og kommentert på bloggen og det er noe dritt så jeg vil ha flere lesere sånn at livet mitt kan bli bedre enn den er nå når jeg har 1-5 lesere sånn ca. Nå føler jeg meg ikke som et menneske men som noe annet som blir ignorert og den følelsen er noe dritt å ha men på skolen så får jeg mye oppmerksomhet men her føler jeg ingenting så jeg trur at å blogge er sikkert ikke min ting så kanskje dette er mitt siste innlegg for alltid hvis ikke så må jeg prøve og prøve som det jeg gjør hele tiden for å få flere lesere. Hjerte mitt er så knust nå at jeg griner når jeg skriver alt dette om hvordan jeg føler meg usynlig i bloggsammfunnet og jeg vil ikke sitte her nå å grine mens jeg skriver for da kommer selvmordstankene mine igjen, jeg vil ha gode tanker når jeg skriver masse på bloggen min men det er faen meg ikke lett når man ikke eksisterer i bloggsammfunnet. Tydligvis så er jeg veldig upopulær blant bloggere som er populærer og som har masse lesere. Så på grunn av alt dette og alt annet i livet mitt så må det alltid være faen meg kjipt.

 

Ha en fin søndag til dere som leser eller ikke leser.

HELGEN ER HER

video:i love the song 
Hei dere jeg har vært opptatt med skole greier på skolen og hjemme denne uka men neste uke så er jeg er og oppdaterer dere hele tiden, jeg er glad for at det er helg nå. I morgen så skal jeg til farmor og farfar for å overnatte der fordi pappa skal i 50årslag så jeg skal være der fra i morgen til søndag. Neste uke så skal jeg ha spørsmålsrunde hele neste uke så send gjerne inn spørsmål og noe jeg kan lage video av å legge ut på bloggen og youtube kanalen min. Send gjerne inn på facebook, instagram og snapchat eller i kommentarfeltet. Jeg er  kjempe klar for helga for å si det sånn og når jeg skal på skolen så må jeg våkne klokka 06.00 for  jeg starter 08.00 hver dag men det beste med helga er at jeg kan sove lenge som det jeg pleier og at jeg kan være b menneske i helgene og feriene, det er også en ting jeg skal si dere er at jeg har vært a menneske før men så har jeg begynt å bli b menneske har noen av dere følt det sånn. Jeg syns det er jævlig å stå opp klokka 06.00 hver dag i hverdagene for å komme meg opp på skolen og jeg skulle ønske at skolen starta litt seinere sånn at jeg kunne sove lengre eller holdt dere oppdatert. Denne uka som kommer nå er siste uken før vinterferien og det skal bli deilig med en uke fri fra skolen. På fredag neste uke så skal jeg lage pizza og spise den før jeg har vinterferie det blir deilig det. 
 
God helg alle sammen og natta til de som legger seg for jeg legger meg snart.
 
 
 
 
DERE ER BEST OG MINE SKJØNINGER. ELSKER DERE MINE FANTASTISKE LESERE