HELG

hei dere

Gosjenta er sliten etter igår for jeg var i Sverige med klassen og jeg kjøpe meg sinnsykt mye brus også energidrikker. I går så drakk jeg en powerking, en alovera sun drikke, en NOCCO BCAA+ SPORT DRIKKE og en mønster energidrikke. Jeg så på film igår mens jeg gråt fordi jeg hadde så jævla vondt i skulderen og ryggen etter å ha bært på alt det jeg kjøpe i Sverige. Idag så skal gosjenta rydde rommet for å tjene litt ferie penger til Berlin. Når klokka er 15.00 så skal gosjenta se på EM og jeg elsker fotball er så faen meg sportsfreak. Idag så spiller Belgia mot Irland og jeg heier på Irland.

god morgen dere

 Hei dere snart drar gos jenta til Sverige med klassen. Vi drar kl.08.00 for da slipper vi å komme seint som man vanlig vis gjør når man skal på Harry tur til Sverige. Jeg kommer til å kjøpe mye brus eller energidrikke og en liten gave til lille god jenta mi som blir 3 år neste måned. 

hjemme fra en slitsom dag på skolen

Hei dere

Ja nå sitter jeg på verandaen og tar sånne dumme quizz på Facebook. Idag har det vært veldig slitsomt dag på skolen fordi vi lagde kaker til i morgen som vi skal selge.Jeg tenkte at jeg kunne sitte ute litt i det fine været å blogge eller sole meg i sola, mens jeg venter på at mamma skal komme hjem.Det er bare 21 grader ute men på verandaen her så føles det ut som om jeg er i Syden. 

Jovial +Sommer = Party

Hei

Jeg elsker sangen til Freddy Kalas, du får liksom den lett på hjernen.  Freddy Kalas er en jævla dritt kul Norsk sanger og sangene hans sammen med Morgan Sulele osv er bare bra. Det aller beste jeg liker med Norsk musikk er Russemusikk de har liksom den beste party beaten som du synger lett med.Jeg er en jævla partyjente som elsker å feste som faen. Så i ferien så skal jeg feste som faen og er det beste som fins er å feste når man har fri, slipper liksom å tenke på at du skal på skolen dagen etter. Så når jeg er russ så er jeg sikkelig partyfreak som elsker å feste.Russegjengen min skal hete Part of the year som dere skjønner så er jeg en jævla partyfreak.

 

 

Det er ikke lenge igjen til jeg blir 16.

 

 

 

 

 

Jeg kommer til å ta litt bilder under russetiden min.

 

 

 

 

 

snart sommerferie

jippi

Det er snart sommerferie og jeg gleder meg masse til sommerferien starter. Idag skal vi bake til open dag på skolen, og jeg får vitnemålet mitt 22.juni.

ha en fin dag og fin sommerferie til dere som har begynt med sommerferie.

Paradise hotel ferdig for i år :(

Hei dere jeg så på finalen igår og jeg kan ikke tru at Carl Aksel og Stine vant men jeg er også glad i Øystein og Eileen som vant igår. Jeg trudde at CA skulle vinne for jeg har alltid vært på team Aksel siden dag en på PH. Jeg digger bloggen til Eileen  den er så bra og jeg syns at dere burde lese den vis ikke dere leser bloggen huns da.http://eileener.blogg.no/, kan ikke tru det hu og Øystein vant det haddet jeg ikke trudd.