Spørsmålrunde i helga

Hei alle sammen

Jeg skal ha Q&A i helga som jeg svarer på i morgen eller lørdag eller søndag, så send inn masse spørsmål som jeg legger ut i en video på snap og her. Det er snart helg så jeg kommer til å svare på spørsmålene i løpet av helga. Jeg kommer til å svare i video på snap og kanskje det blir en video med spørsmålene som dere har sendt inn. Følg meg på snap og jeg kommer til å ha Q&A der også, på snap så heter jeg thevampiredair og det er bare å sende inn spørsmål der også, dere kan også sende inn spørsmål på instagram og facebook hvis dere vil. Glad i dere og jeg lover å være opptatt å blogge dette året men de første ukene på skolen har jeg vært opptatt med skolen så da ble det veldig stress hvis jeg skulle holde dere opptatte, så jeg skal være mye mer flinkere til å holde dere opptaterte.

Da holder de på å rive ned Jordal som jeg kommer til å savne men resten av sesongen skal vi spille i furuset hallen. jeg kommer til å savne Jrdal amfi for alltid men det blir godt med en ny ishall til gutta.
 

spa dag før skolen i morgen

Hei 

Idag så hadde jeg en liten spa dag men jeg så helt rar ut med ansiktsmaske. Men endelig så er jeg ny man må jo være litt ny når det er ett helt nytt år.

Dette er med ansiktsmaske

 

og dette er etter ansiktsmaske.

Så i morgen etter skolen så kommer jeg til å blogge så gled dere til innlegget som kommer i morgen. Dette året har jeg bestemt  meg for å  være opptatt med å oppdatere dere så mye jeg kan og jeg har tenkt på å ha en spørsmålsrunde i år så bare å sende inn spørsmål som blir svart på i løpet av denne måneden eller i løpet av året.

 

2017 er her

VELKOMMEN 2017 

Jeg gleder meg til hva dette året bringer med hen og ønsker alle dere en riktig godt nyttår fra meg. For i år så har jeg bestemt meg til å være flink til å blogge på det som har skjedd i år på de dagene som kommer og har vært. Håper alle hadde det fint i 2016 for det hadde jeg og dere for kose dere år også. Det er ikke mange år igjen til jeg er russ heller og det gleder jeg meg til. Så jeg og typen har 2 måneders jubeleum nå også elsker jeg han kjempe mye.  

Jeg ønsker alle ett fint år.
 

Takk år 2016 for ett fin år

video:r 2016