Det er slutt på kjærligheten min

jeg har gjort det slutt med typen min idag. 

Første skole dag var ikke så værst den gikk bra faktisk.Så resten av uken skal jeg være borte fra bloggingen.

Sommerferien er over

Hei dere 

Jeg er faktisk nervøs nå fordi jeg bytter videregående om 2 dager men denne følelsen er helt annerledes enn da jeg begynte på Etterstad. Denne ganger så blir det rart å forlate vennene mine som skal fortsette å gå på Etterstad men jeg vil selvfølgelig få nye venner på den nye skolen jeg begynner på mandag, og jeg håper på at jeg overlever første skole dag som er på mandag. Jeg skal begynne på samme skole og klasse som min eks bestevenn går på, og dette får jeg håpe blir en bra første dag på en ny skole. Før sommeren fikk jeg vite at hun baksnakket meg og begynte plutselig å snakke fint om meg men da skjønte jeg at hun var en totalt diva bitch. Jeg får krysse fingrene for at første skole dag går bra og jeg skal selvfølgelig blogge om det når jeg kommer hjem for jeg begynner kl 10.00 på mandag. Jeg skal fortelle dere hvilken skole jeg skal gå på kanskje resten av utdanningen min på og det er Holtet videregående som min fiende også skal gå på. Jeg savner Etterstad og de gode lærene der men aller mest bestevenninna mi som jeg fikk på den skolen. Faen jeg må snu døgnrytmen min nå æsj men sånt hater jeg noen ganger når sommerferien er over men jeg klarer det jeg uansett, så jeg sier natta nå jeg selvom jeg legger meg kl 22.00 til vanlig når det er skole så natta til mine søtinger………..

Ha en fin helg videre glad dere søtnosene mine……………………..

 

  

22.mai.17 beste dagen noen sinne

22.mai.2017

Denne dagen ble jeg sammen med en fantastisk og omtenksom gutt som har hjulpet meg mye i snart 3 måneder, jeg kan ikke tro det at jeg og kjæresten min har vært sammen i 3 måneder neste uke. Vi har hatt forholdet vårt litt opp og ned men vi er fortsatt sammen så jeg vil takk han for å ha vært tålmodig med meg i disse månedene med mine problemer, men han støtter meg i alt og derfor elsker jeg han siden han bryr seg om meg selvom vi krangler litt på noen små ting siden vi elsker hverandre på høyt nivå.Dette er veldig rart å si men den dagen jeg ble sammen med han så lyste livet mitt opp veldig mye. Så gutten min lyste opp dagen min og livet mitt opp igjen etter den store hendelsen som skjedde med meg, og som ikke skal skje med andre selvom det skjer med andre jenter. 3 måneder med verdens beste kan ikke bli noe bedre og jeg håper det blir mange år jeg er sammen med verdens beste kjæreste.

Her er bildene av meg og verdens beste

.

Sommerferien er snart over

Hei 

jeg vet at det er lenge siden og til neste uke så begynner jeg på en ny skole men da kommer jeg til å være jævla mye aktiv med å skrive innlegg. Denne sommeren har jeg vært i Trondheim i en uke og i Valldal hjem bygda til mormor i noen dager det var ferien min med mamma i 3 uker. Ferien med pappa så var jeg først på Norway cup for å se en venninne fra skolen spille fotball og helga den uka var jeg på Ramton camping der har pappa campingvogn, uka etter der så var jeg i Hamar hos typen min også var jeg i bursdag til datteren til fetteren min som ble 2 år, det var faktisk forrige lørdag og jeg dro hjem til mamma dagen etter fordi jeg ville ha en uke hjemme før skole start. Jeg pleier å komme hjem søndagen denne uka til mamma men jeg ville komme hjem litt før så nå er jeg hjemme hos mamma. Jeg begynner å bli syk og det er ikke godt for nesa mi renner hele tiden, har opp og ned med vondt å svelge spyttet mitt også hoster jeg men jeg har ikke feber så jeg trur det er bare en forkjølelse som jeg kan ha fått. 

 

 

Ha en fin sommerferie og ha en fin første skole start til dere som begynner på videregående første året og til dere som går på videregående enda. 😉  <3