God søndags kveld

Dag 3 : Jo som dere vet så var jeg i avhør på fredagen og det er den tredje dagen med hvile for hue mitt, så jeg kommer til å være mer aktiv neste uke. 

Jeg har fulgt med på WWE som står for World of Wrestling Entertaiment og jeg elsker det sammen med de andre seriene jeg holder på å se på.

17.mai

Litt sent innlegg fra 17.mai men jeg har vært veldig opptatt idet siste også har jeg kommet inn på Holtet vgs. Gratulerer med dagen Norge som var i går og jeg håper at alle dere hadde en fin 17.mai feiring. Jeg har oslobunaden som jeg hadde på meg ifjor for jeg fikk den til komfirmarsjonen min for 2 år siden.

Så kos dere videre med det dere gjør så ha en fin kveld.

Jeg er Gla i dere

HEIA

Hei unnskyld for at jeg ikke har blogget på en god stund for det er fordi jeg har hatt mye å gjøre. Jeg kommer ikke til å skrive noe på 19.mai for da skal jeg i avhør angående voldtekten som jeg har skrevet så da tenkte jeg å ta hele den dagen fri fra blogging fordi det tar lang tid og da blir jeg sliten i hue. Jeg håper at dere har det bra og send gjerne inn spørmål her også på snap for jeg tenkte å ha Snapchat Q&A video, og en vanlig Q&A video. Jeg sier ikke nei takk til utfo.rdringer som jeg kan gjøre i en video på bloggen og som jeg kan legge ut her. Jeg lover å være mye mer aktiv her på bloggen nå etter denne fri dagen og jeg tenkte at jeg kommer til å skrive ned alt som jeg syns er viktig da. Ha en fin dag videre folkens gla i dere og dere er bare best.