Q&A

Heia

jeg svarer på alle spm dere har sendt inn i dette innlegget og så kommer videoen litt senere idag eller i morgen ut her og på youtube-kanalen min.

SPØRSMÅL

1. Skal du bli kokk?

svar: Nei jeg har tenkt til å bli barnehagetante/barnehage assistent eller dagmamma fordi jeg takler ikke press og stress for på kokkelinja er det mye stress når du skal lage mat til mange menesker.

2. Er du flink til å synge, jeg kommer til å synge på videoen?

svar: Jeg elsker å synge så jeg trur at jeg er det i hvertfall.

3. Favoritt film?

svar: Det er alle Harry potter filmene, Twilight filmene, Star Wars og Star trek. Ja jeg er en sikkelig nerd på de filmene og hvorda kan jeg glemme Ringenes Herre filmene.

4. Favoritt sang?

svar: FML av Kanye West

5. Favoritt ferie sted?

svar: Berlin er stedet

6. En person du hater og en person du elsker?

svar: Den personen jeg elsker er søtera mi og noen ganger meg selv. Den personen jeg hater er han som voldtokk meg også meg selv fordi han har fått meg til å hate meg selv.

7. Er du flink til å snakke engelsk- snakkingen kommer i videoen?

svar: Ja jeg syns det at jeg er flink.

8. Har du en kjekk lærer?

svar: Nei jeg har ikke en kjekk lærer.

9. Hvem er din favoritt i pærra?

svar. Det er de som er i La familia, Petter, Mathias, Rebecca og Martine Lunde.

10. Hvem kunne du ha datet fra årets pærra?

svar: Jeg kunne ha datet Grunde, Kevin, Petter, Morten, Alexsander og Haakon fordi jeg klarer ikke å velge en av de for alle har en sykt perfekt kropp også er de heite og kjekke, jeg klarer ikke å slutte å stirre på kroppen til gutta når jeg ser på pærra. 

Dritt tankene er Back

Heia 

Nå sitter jeg med det som ikke skal være i hue mitt og det er jo selvfølgelig voldtektstankene mine, savn på eksen min også selvmordstankene mine. Jeg har ikke kontroll på de tankene for å si det sånn fordi de kommer sånn plutselig noen ganger, så jeg sliter med det nå og jeg prøver å blogge men det er ikke så lett når man har disse tankene jeg har. Jeg kjenner meg igjen i den nye sangen til Katastrofe fordi hos meg gikk alt til helvete. Hele livet mitt er et helvete fordi jeg har ingen som bryr seg om meg lenger bortsett fra søstra mi men jeg har ingen venner som vil henge med meg etter skolen når jeg spørr eller på skolen. Jeg trur at verden er i mot meg fordi den gutten jeg liker på skolen holder på med noen andre.På den lyse siden så har jeg to store fan av meg og de betyr alt for meg, de jentene mine støtter meg i det som har skjedd med meg. Jentene mine heter Victoria og Marthine og jeg er veldig gla i de jentene der. De lurte faktisk på om jeg skulle ha meet up og det skal jeg, det blir i påsken en dag.Jeg svarer på spørsmålene i løpet av morgen dagen eller kvelden. God helg og ha en fin kveld videre.

 

Send inn spørsmål og endelig helg

Hei.

Jeg har bare fått ett spørsmål så jeg kan ikke bare svare på det ene spørsmålet jeg har fått og send inn masse spørsmål. Sånn at jeg har noe å gjøre i helgen. I dag på skolen så spiste vi skalldyr, aioli og sjokolademoussekake til dessert. Jeg lagde majones og delte den i to så den ene delen lagde jeg aioli mens den andre lagde jeg sitronmajones, og til slutt så ble det ett godt resultat av de. Jeg legger ut bilde av sjokolademoussekaken.

Pærra

Jippi jeg så nettopp på gårsdagens episode av Pærra og for å si det sånn jeg fikk Grunde tilbake, så nå er jeg kjempeglad Jippi 😆😆😆😆😆😆😄😄😄😄😄😄😄😄jeg elsker Pærra syk mye for det er det eneste som jeg syns har bra underholdning når det gjeller TV programer i Norge også mat da selvfølgelig.

Svarer på spørsmålene deres i løpet av uka

Hei folkens.

Jeg har tenkt til å ha Q&A i løpet av uken så send inn masse spørsmål og svarer i video, og innlegg. Videoen fra spørsmålene deres blir også lagt ut på YouTube.

Please send inn spørsmål. Svarer på noen spørsmål og jeg velger noen som får shoutout på snap også insta, og i videoen sammen med spørsmålene.

Manga

Manga er noe jeg elsker å lese. Manga er en japansk tegneserei som de leser i japan og jeg kan anbefale dere å lese manga eller se på Anime. Her er noen av de mangane jeg leser.

 

God morgen og en ny PÆRRA uke

God morgen folkens

idag er det ny pærrauke og jeg gleder meg som faen til å se på pærra.Jeg hater å stå opp kl.06.00 men hvordan ellers skulle jeg ha kommet meg på skolen når jeg begynner 08.00 hver jævla dag. I forigge uke så styrte jentene og nå håper jeg gutta skal styre hotellet, jeg vil ha Haakon og Grunde og Mathias tilbake. Jeg ville ikke at Grundes skulle ryke føsrte uka og det hater så jeg vil ha tilbake. Jeg vil sove nå og ikke være her på skolen. Til alle dere som har sagt at jeg må være sterk etter det innlegg jeg drev å grinte av mens jeg skrev det så skal jeg kanskje ta en tattis av be strong girl som kan minne meg på å være sterk.

Ha en fin mandag folkens